لوگو ایران ایمپلنت

ایمپلنت اینترالاک

ایمپلنت اینترالاک
آنچه می‌خوانید! ...

در دنیای دندانپزشکی امروز و پیشرفت تجهیزات مدرن پیدا کردن انواع ایمپلنت دندان بخصوص ایمپلنت اینترالاک کار سختی نمی باشد. بیشتر کشورهای آسیایی و اروپایی در حال ساخت انواع ایمپلنت دندان برای کاربرانی هستند که دندان های سالم خود را به دلیلی از دست داده اند.

سالم نگه داشتن دندان های در تمام طول عمر کاری بس دشوار و گاهی غیرممکن می باشد. در این شرایط بهترین جایگزین برای دندان های از دست رفته می تواند ایمپلنت اینترالاک باشد که در انواع مختلف و توسط کشور آمریکا ساخته می شود.

تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

ایمپلنت اینترالاک چیست و چه کاربردی دارد؟

کشور آمریکا با ارائه انواع ایمپلنت دندان توانست خود را در میان دیگر کشورها به خوبی نشان دهد. یکی از انواع ایمپلنت هایی که آمریکا با دقت فراوان در ساخت آن توانست خود را در میان بیماران محبوب کند، ایمپلنت اینترالاک می باشد.

اینترالاک توسط ذرات نانو و با دقت بسیار زیادی ساخته می شود. برند اینترالاک به دلیل کاشت بدون درد، کمترین زمان جهت بهبود و عدم ایجاد عفونت در میان دیگر برندها محبوبیت زیادی را پیدا کرده است.

مخققان و پزشکان آمریکایی به این نتیجه رسیده اند که هر چقدر زمان بهبود کاشت کمتر باشد به همان میزان موفقیت کاشت ایمپلنت دندان بیشتر خواهد شد. البته نباید فراموش کرد که مراقبت های پس از کاشت ایمپلنت اینترالاک می تواند میزان موفقیت را بیشتر از حالت عادی افزایش داده و ماندگاری و دوام آن نیز چند سال بیشتر خواهد بود.

از جمله تکنولوژی هایی که ایمپلنت اینترالاک به نام خود ثبت کرده است می توان به FlatTop، Flanoe، L-PRF، Bloosom و Ossean Sun اشاره نمود.

2 ویژگی سیستم ایمپلنت اینترالاک

بدون شک هر چقدر در خصوص ایمپلنت اینترالاک و ایمپلنت دیجیتال بدانید راحت تر می توانید ایمپلنت مورد نیاز خود را انتخاب کنید. با بالا بودن آگاهی شما در این زمینه متخصص مرکز ایران ایمپلنت نیز بهتر می توانند کاشت ایمپلنت را انجام دهند.

ایمپلنت اینترالاک دارای چندین سیستم متفاوت بوده که باعث شده است با دیگر انواع ایمپلنت دندان تفاوت خاصی داشته باشد. این سیستم ها شامل Blossom و Ossean می باشد که در ادامه توضیحات کامل تری ارائه می شود.

1) ویژگی سیستم های سطح Ossean اینترالاک

یکی از دلایلی که باعث ساخت این نوع از سیستم ها شده است، افزایش سازگاری آن با بدن انسان و بهتر شدن پاسخ بیومکانیکی می باشد. برای تشابه بین سطح توپوگرافی با تمام سطوح از نانو استفاده شده است. در این مورد متخصصان ماهیت تکراری این سطح را به عنوان طعبیت فراکتالی تعریف کرده اند.

2) ویژگی سیستم blossom اینترالاک

با دیدن این نوع سیستم شاید در ابتدا اندکی تعجب کنید. طرح blossom به صورت مارپیچ، پیکر بندی خاصی را به هنگام کاشت ایمپلنت خواهد داشت. علت استفاده از مارپیچ به این دلیل بوده که کاشت استخوان  همراه با افزایش کارایی و نیروی حداقل باشد.

علاوه براین دوام خاصی را برای استخوان در برداشته باشد. این مدل از ایمپلنت اینترالاک به صورت تیپرد و مستقیم طراحی شده است و همین تنوع کمک شایانی به متخصص ایمپلنت خواهد نمود.

ایمپلنت اینترالاک

3 نوع سیستم ایمپلنت اینترالاک موجود در ایران

کشور ایران همانند دیگر کشورها از ایمپلنت اینترالاک و ایمپلنت آمریکایی در مراکز دندانپزشکی خود استفاده می کند. سری محصولاتی که در ایران وجود دارد شامل موارد زیر است:

1) سیستم ایمپلنت با قطعه کوچک (MDL)

MDL یا Mini Drive Lock دارای قطر کوچک Intra Lock می باشد که برای کاشت دندان به کار می رود. کاربرد این قطعه برای تثبیت طولانی مدت پروتز یا پروتز ثابت ایده آل می باشد. از ویژگی های این محصول می تواند قابل تبدیل با مقاومت یک قطعه جامد و تطبیق پذیر دو تکه شود. اندازه بکار رفته در این محصول شامل دو قطر 2 و 2.5 میلی متر با محدوده طولی 18-10 میلی متر می باشد.

2) سیستم ایمپلنت MILO اینترالاک

برای بیماران با خواسته های آناتومیکی و فیزیولوژیکی سیستم ایمپلنت MILO مورد استفاده قرار می گیرد. سیستم جراحی MILO همانند جراحی ساده شده کاشت مینیاتور بوده که از مزایای افزایش سطح رابط سطح استخوان، بهبود قابلیت انتقال بار و قدرت علمکرد بیشتر برخوردار است. اندازه های تعبیه شده برای این مدل شامل سایز 10- 11.5 – 13 -15 – 17 میلیمتر و در دو نوع زروه Wide Pitch و Fine pith است.

3) سیستم ایمپلنت One – Piece

یکی دیگر از انواع سیستم ایمپلنت اینترالاک شامل One – Piece بوده که مناسب برای جایگذاری تک دندان و یا پروتز ثابت کوتاه مدت است. از دو تکنولوژی Drive – lock و Oseean بهره برده و در قطرهای 3 – 3.75 و طول های 10 – 11 – 13 ساخته می شود.

مراقبت های پس از کاشت ایمپلنت اینترالاک

کاشت ایمپلنت دندان و شرایط بیمار از یک سو و مراقبت های پس از کاشت ایمپلنت دندان همانند تاثیر سیگار بر ایمپلنت از سوی دیگر می تواند تا حد زیادی طول عمر روکش ایمپلنت را بالا ببرد. نحوه مراقبت از ایمپلنت دندان و رعایت بهداشت دهان و دندان می تواند تاثیر بسزایی در طول عمر ایمپلنت دندان داشته باشد.

نحوه مراقبت بیمار پس از کاشت ایمپلنت دندان می تواند طول عمر ایمپلنت دندان را تخمین بزند. مراقبت های پس از ایمپلنت دندان از وسواس خاصی تشکیل شده است که می تواند در افزایش یا کاهش طول عمر موثر باشد.

چکاپ چند ماهه توسط متخصص مرکز ایران ایمپلنت نیز در این میان می تواند تاثیر بسزایی در افزایش طول عمر ایمپلنت اینترالاک داشته باشد.

فراموش نکنید که اگر از آن دست افرادی هستید که به مشکل دندان قروچه مبتلا هستید، حتما پیش از کاشت دندان با پزشک خو صحبت کنید. دندان قروچه به راحتی می تواند برای پایه های ایمپلنت دندان مشکل ساز باشد.

ایمپلنت اینترالاک برای چه کسانی مناسب است؟

به صورت کلی تمامی اشخاصی که دارای شرایط ذکر شده در قسمت زیر باشند، می توانند از این نوع ایمپلنت و یا ایمپلنت با پانچ استفاده کنند:

  1. اشخاصی که دارای لثه های سالم باشند.
  2. افرادی که تراکم استخوانی خوبی داشته باشند.
  3. اشخاصی که بهداشت دهان و دندان خود را رعایت کنند.
  4. افرادی که به استعمال دخانیات نپردازند.
  5. افرادی که مبتلا به بیماری هایی نظیر: دیابت، هموفیلی و مشکلات مربوط به سیستم ایمنی باشند.
  6. اشخاصی که می خواهند تمامی دندان های خود را ایمپلنت کنند.

6 مزیت استفاده از ایمپلنت اینترالاک

اشخاصی که از این نوع ایمپلنت استفاده کرده اند و یا قصد دارند که از این نوع ایمپلنت استفاده کنند، از مزیت هایی به شرح زیر بهره مند می شوند:

1) بهره بردن از کیفیت بسیار بالای این نوع ایمپلنت ها
2) بهره بردن از زیبایی ظاهری آن
3) امکان استفاده از ایمپلنت اینترالاک تا پایان عمر
4) فارغ بودن از عوارض ناشی از ایمپلنت های نا مرغوب
5) عدم وجود مشکل و عوارض برای افراد
6) امکان ایمپلنت کردن تمامی دندان ها با این برند ایمپلنت

6 عوارض ناشی از ایمپلنت های نامرغوب

همان طور که در قسمت فوق اشاره کردیم، استفاده از ایمپلنت های نامرغوب ممکن است که عوارضی برای فرد ایجاد کند که این عوارض از قبیل زیر هستند:

  1. آسیب دیدن عصب دندان
  2. ایجاد عفونت
  3. تحلیل رفتن استخوان
  4. مشکلات مربوط به جویدن غذا
  5. شکستن ایمپلنت
  6. بروز درد و ناراحتی فراوان

اما با این وجود از آنجایی که ایمپلنت اینترالاک از مرغوب ترین ایمپلنت های موجود در جهان است، شما عزیزان را از این عوارض مصون می دارد.

قیمت ایمپلنت اینترالاک چه قدر است؟

هزینه ایمپلنت اینترالاک در سال 1403 به شرح زیر است:

نوع خدمات هزینه به تومان
ایمپلنت اینترالاک 13 الی 27 میلیون

سخن پایانی

همکاران ما در مرکز ایران ایمپلنت سعی بر آن داشتند که کلیه مطالب مهم در خصوص این نوع ایمپلنت را برای شما شرح دهند. امیدواریم که این مطالب برای شما مفید واقع شده باشند و از آنها استفاده کرده باشید.

چنانچه به اطلاعات بیشتری در خصوص ایمپلنت اینترالاک و یا معایب ایمپلنت با پانچ نیاز دارید، از پزشکان ما در مجموعه ایران ایمپلنت راهنمایی بگیرید و یا سایر مقالات درج شده در وب سایت ایران ایمپلنت را مطالعه کنید.

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest
Telegram
WhatsApp
ارسال دیدگاه
اشتراک در
اطلاع از
0 دیدگاه ها
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آنچه می‌خوانید! ...
مقالات مرتبط این مطلب را از دست ندهید