انواع روکش ایمپلنت دندان

انواع روکش ایمپلنت دندان

به بخشی از تاج دندان یا قسمت نهایی ایمپلنت دندان که بر روی پایه ایمپلنت نصب می شود، روکش ایمپلنت دندان گفته می شود. برای انتخاب انواع روکش ایمپلنت از همان جنس روکش دندان یا روکش زیرکونیا استفاده خواهد شد.

اگر تمایل دارید که

روکش ایمپلنت را انجام دهید سعی کنید دوباره کار را به دستان همان متخصص ایمپلنت بدهید که عمل کاشت را برایتان انجام داده است. با این کار شما خیالتان راحت است که زاویه فیکسچر ایمپلنت دقیق بر سرجای خود قرار می گیرد.

در صورتی که

دندانپزشک شما شرایط انجام روکش را نداشت بهتر است کار را به دستان بهترین متخصص ایمپلنت بسپارید. متخصص ایمپلنت در بیشتر مواقع با انواع روکش ایمپلنت دندان اشنایی دارد و به طور معمول برای هر نوع ایمپلنت یک روکش خاصی را استفاده می کند.

انواع روکش ایمپلنت دندان کدام است؟

براساس نوع مواد سازنده که در روکش ایمپلنت به کار می رود، به 3 نوع روکش تقسیم بندی می شود:

1) روکش ایمپلنت چسبی از نوع روکش PFM

ساخت این روکش به نوعی بوده که از جنس آلیاژهای فلزات گرانبها استفاده شده و برروی آن سرامیک دندانپزشکی قرار می گیرد

2) روکش ایمپلنت دندان از نوع فریم زیرکونیا

در این مدل از زیرکونیا برای بیس و پایه فریم استفاده می شود و برای قسمت زیبایی از پرسلن یا همان سرامیک را به کار می برند.

3) روکش ایمپلنت از نوع تمام زیرکونیا

برای این دسته از روکش های ایمپلنت از زیرکونیای high transluscent استفاده شده و از نظر استحکام و زیبایی یک سرو گردن از دیگر مدل ها بالاتر می باشد.

مزایای روکش ایمپلنت دندان کدام است؟

5 موع از مزیت های روکش ایمپلنت:

1)افزایش میزان عملکرد جویدن
2)بالابردن قدرت گفتار درمانی
3)بازیابی و اصلاح طرح لبخند
4)یک پایه مناسب لنگرگاه برای دندان های مجاور
5)عدم روی هم افتادن فک و از بین رفتن فک در دراز مدت

انواع روکش ایمپلنت دندان

به گفته متخصص های مرکز ایران ایمپلنت ، ایمپلنت دندان از دو بخش ریشه و روکش ساخته می شود. ریشه که در داخل استخوان فک جایگذاری شده و باعث شده که استخوان های اطراف آن محکم در جای خود نگه داشته شوند.

جراح ماهر پس از مشاهده التیام یافتن و جوش خوردن پایه ایمپلنت به استخوان فک، روکش را بر روی ریشه قرار می دهد. نحوه اتصال این روکش می تواند به صورت پیچ یا چسب دندانپزشکی باشد. انتخاب هر کدام از روش های اتصال بسته به شرایط دندانی و ایمپلنت بیمار برگزیده می شود.

اما اینکه کدام یک از 4 روکش زیر را انتخاب کنیم در ادامه شرح خواهیم داد:

1) روکش ایمپلنت دندان سرامیکی

به طور معمول بیشتر ایمپلنت دندان های ساخته شده از جنس سرامیک و یا چینی بوده که در اکثر موارد نوع سرامیکی آن بیشتر از دیگر موارد در بازار وجود دارد. علت آن نیز وجود فراوان آن در بازار دندانپزشکی و تشابه ظاهری آن به دندان طبیعی می باشد.

از دیگر دلایل

انتخاب روکش سرامیکی درخشش و رنگ خاص آن است که تفکیک آن از دندان طبیعی بیسار سخت است. همین امر باعث شده است که در بیشتر مواقع از روکش ایمپلنت دندان سرامیکی برای اصلاح طرح لبخند وزیباسازی ظاهر استفاده شود. از آخرین قیمت روکش سرامیکی را می توانید تنها با تماس تلفنی  خبردار شوید.

2) روکش چینی جوش خورده به فلز

از نظر استحکام و مقاومت انواع روکش ایمپلنت دندان چینی جوش خورده به فلز به مراتب از روکش ایمپلنت دندان سرامیکی بیشتر است.

در این نوع

روکش مورد نظر به بخش فلزی ایمپلنت جوش زده شده و تا دوام، قدرت و ماندگاری روکش چند برابر شود. رنگ روکش تقریبا همانند دندان طبیعی و روکش سرامیکی است. اما بیشتر دلیل انتخاب آن به دوام بالای آن و تقویت روکش از داخل بر می گردد.

3) روکش  از جنس آلیاژ طلا

یکی دیگر روکش های ایمپلنت دندان گران قیمت و عاشق زرق و برق، روکش ایمپلنت چسبی از جنس آلیاژ طلا می باشد. این روکش ترکیبی از آلیاژهای طلا، مس و فلز دیگری می باشد.

علت استفاده از این نوع روکش مقاومت بالای آن در برابر ضربات سنگین و عدم ترک و شکستگی است. علاوه براین موارد روکش ساخته شده از طلا دیگر نیاز به ترمیم دوباره پس از جایگذاری نخواهد داشت.

4) روکش از جنس آلیاژهای پایه فلزی

این مدل از روکش های ایمپلنتی از آلیاژهای پایه فلزی غیرنجیب و بادوام ساخته می شود. تناسب جنس این مدل با جنس ریشه زیر سبب شده است که بدون عمل گسترده ای بکار گرفته شود. این نوع روکش دارای دوام بالا و مقاوم زیاد در برابر خوردگی و پوسیدگی است.

انواع روکش ایمپلنت

زیبایی انواع جنس روکش دندان

بحث زیبایی انواع روکش ایمپلنت دندان به نوع اتصال آن به صورت چسبی یا پیچ شونده باز می گردد. برای روکش هایی که با کمک پیچ به ایمپلنت های قدامی دهان متصل شده اند، متخصص ایمپلنت را در قسمت زبانی قرار می دهد تا پیچ بکار برده شده در قسمت طوقی سقف زبان ظاهر شود.

در صورتی که ایمپلنت در جلوی دهان جایگذاری شود و از چسب برای اتصال ایمپلنت کمک گرفته شده باشد، به طور معمول اباتمنت را زاویه دار قرار می دهند که نیم رخ بیمار حالت طبیعی تری را به خود بگیرد.

قیمت روکش ایمپلنت ۱۴۰۲

قیمت روکش ایمپلنت به شرح زیر است:

این مطلب بزودی بروز میشود!!

روکش موقت چیست؟

در مواردی که بیمار مجبور به کشیدن دندان قدامی یا جلویی می باشد برای حفظ زیبایی و روند عادی زندگی خود، نیاز دارد که از ایمپلنت فوری یک روزه استفاده کند.

از سوی دیگر

برای حفظ ایمپلنت از انواع روکش موقت ایمپلنت دندان  در همان روز استفاده می شود. این روکش می تواند به صورت تک دندان مصنوعی متحرک و یا دندان مصنوعی ثابت و از جنس کامپوزیت دندان تهیه شود. فراموش نکنید که در قسمت هایی که نیاز به پیوند استخوان بوده است نمی توان از دندان مصنوعی موقت متحرک استفاده نمود.

قیمت روکش ایمپلنت دندان

در دنیای خدمات دندانپزشکی نمی توان از ابتدا قیمت ثابتی را برای تمام خدمات ارائه نمود. بسته به عوامل مختلف هر کدام از این موارد متغیر خواهد شد. هزینه و قیمت با توجه به مراحل نصب روکش ایمپلنت دندان نیز از این قاعده مسثتنی نیست و 4 عامل زیر در تعیین قیمت آن تاثیر بسزایی دارد.

1) برند بکار برده شده در ایمپلنت

2) نوع جنس روکش ایمپلنت چسبی دندان

3) نحوه ساخت روکش (در لابراتوار تهیه شده یا خیر)

4) مهارت و تخصص دندانپزشک

آیا به مشاوره نیاز دارید؟

برای اطمینان خاطر از بهرمند شدن از بهترین مشاوره در این زمینه به جرات این را میگوییم که مشاوان ما جزو بهترین مشاورین هستند پس هم اکنون با استفاده از درگاه های ارتباطی داخل سایت با ما تماس بگیرید.

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest
Telegram
WhatsApp

ارسال دیدگاه

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 دیدگاه ها
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها