
عفونت ایمپلنت دندان
فهرست
از علایم عفونت ایمپلنت دندان تا چه حدی خبر دارید؟ مزایای ایمپلنت دندان چیست؟ آیا ایمدر اینکه ایمپلنت دندان به عنوان یک جایگزین مناسب و موثر برای دندان های از دست رفته مورد استفاده قرار می گیرد، شکی وجود ندارد اما در صورتی که مراقبت اصولی و بهداشتی صورت نگیرد قطعا عفونت ایمپلنت پیش خواهد آمد. حال سوال اینجاست که عمر ایمپلنت دندان چقدر است و علایم عفونت ایمپلنت چیست؟ در نظر داشته باشید که عفونت پیرامون ایمپلنت که پیش خواهد آمد و باعث لق شدن و از دست دادن دندان خواهد شد.
پری ایمپلنت شامل عفونت هایی بوده که به بافت پیرامون ایمپلنت دندان به وجود می آید. این عفونت می تواند در اثر عوامل زیادی مانند استعمال دخانیات، ضعف بهداشت دهان، دیابت، ضعف سیستم ایمنی و دیگر موارد به وجود خواهد آمد. این مشکلات چنانچه به درستی درمان نشود پیشروی خواهد کرد و منجر به تحلیل رفتن استخوان فک می شود و ایمپلنت از جای خود خارج خواهد شد. به محض دیدن علایم عفونت ایمپلنت بایستی برای درمان عفونت ایمپلنت دندان بیمار می تواند به مرکز ایران ایمپلنت دندان مراجعه کند.
عفونت ایمپلنت دندان چیست؟
در اکثر موارد که علایم عفونت ایمپلنت دندان ظاهر می شود، با مصرف یک دوره آنتی بیوتیک به راحتی درمان خواهد شد. در صورتی عفونت درمان نشود بدون شک دوام و ماندگاری ایمپلنت به خطر خواهد افتاد و از سوی دیگر منجر به عدم موفقیت ایمپلنت و شکست آن می شود. بهترین راهکار این است که نسبت به خطرات و علایم عفونت ایمپلنت آگاهی پیدا کنید و در صورت مشاهده هر گونه علایم حتما با متخصص مرکز ایران ایمپلنت مشورت کرد. زمانی که کاشت دندان انجام می شود رقابت سختی بین سلول های اصلی بدن با پاتوژن های عفونت زا به راه می افتد. همین امر سبب می شود که باکتری ها به راحتی عفونت را ایجاد کنند. زمانی که باکتری ها شروع به حمله کردن می کنند، دهان و لثه بیمار با یک واکنش التهابی روبرو خواهد شد.
نشانه ها و علایم عفونت ایمپلنت کدام است؟
برای اینکه هر چه زودتر اقدام به درمان عفونت ایمپلنت دندان کنید بهتر است علایم و نشانه های آن را بدانید. یکی از نشانه و علایم عفونت ایمپلنت وجود تب مداوم و خونریزی 24 ساعته می باشد. در صورت مشاهده هر کدام این موارد به راحتی به عفونت ایمپلنت شک کنید. بهترین راه در این لحظه تماس با دندانپزشک حاذق و کارکشته خود بوده و جریان را با وی در میان بگذارید. در نظر داشته باشید که هر چقدر زودتر جلوی عفونت گرفته شود از سوی دیگر نتیجه بهتری برای بیمار رقم خواهد خورد. به طور خلاصه علایم عفونت ایمپلنت دندان شامل موارد زیر است:
- بروز و ترشح بوی بد دهان (نفس بد بو)
- بروز چرک و خونریزی
- بالا رفتن تب به حدی که با دارو قابل کاهش نیست
- عدم توانایی جویدن
- متورم و قرمز شدن لثه
- لق شدن ایمپلنت
- افزایش عمق فاصله بین ایمپلنت و لثه
عوارض عدم درمان عفونت
متاسفانه انکار و پشت گوش انداختن خطرات عفونت ایمپلنت دندان بسیار زیاد می باشد. این عارضه که با خود عفونت را به همراه دارد بایستی خیلی جدی گرفته شود. در صورت مشاهده هرگونه نشانه ایمپلنت دندان حتما به فکر درمان آن باشید. یکی از این خطرات که شامل حال دندانپزشک می شود، حمله باکتری ها به استخوان فک می باشد. در این حالت متخصص حاذق مجبور خواهد شد که بخشی از فک را که به عفونت دچار شده است، را بردارد. این را هم در نظر داشته باشید که قسمتی از ریشه دندان فک بالا به سینوس ها مرتبط بوده و باعث خواهد شد که باکتری ها به راحتی به بافت های نرم سینوس راه پیدا کنند. این راه منجر خواهد شد که عفونت سینوس به راحتی دامن گیر بیمار شود.
زمانی که متخصص جراحی لیفت سینوس بعد از کاشت ایمپلنت دندان به بیمار اعلام می کند که به محض دیدن علایم عفونت ایمپلنت به متخصص مراجعه کنید، به دلیل پیشگیری از خراب شدن دندان های سالم می باشد. زمانی که عفونت به دندان های سالم برسد بدون شک دندان از بین خواهد رفت.
عفونت ایمپلنت دندان قابل درمان است؟
در اثر رعایت نکردن مراقبت های بهداشتی و اصولی عفونت ایمپلنت دندان قطعا به وجود خواهد آمد. اما این به معنای عدم درمان آن نخواهد بود. متخصص مرکز ایران ایمپلنت می تواند با لیزر کردن جلوی روند عفونت را به خوبی بگیرد. در برخی موارد که عفونت به فک بیمار سرایت کند متخصص مجبور خواهد شد که پیوند استخوان فک را انجام دهد. البته این نیز یکی دیگر از روش های درمان عفونت ایمپلنت است.
یکی از داروهایی که نقش بسیار حیاتی در درمان و از بین بردن باکتری ها می باشد، آنتی بیوتیک می باشد. در بیشتر موارد متخصص دندانپزشکی برای از بین بردن عفونت های دندان آنتی بیوتیک را تجویز می کند. این دارو سبب می شود که از بروز برخی عفونت ها پیشگیری کند و درمان قابل اجرا باشد. از سوی دیگر استفاده از آنتی بیوتیک سبب خواهد شد که تنها باکتری ها از بین خواهد برد.
پیشگیری از عفونت ایمپلنت
مسال معروف پیشگیری از درمان است می تواند شامل هر لحظه باشد اما در برخی مواد کم کاری بیمار این مثال را نقض می کند. خلاصه پیشگیری از عفونت ایمپلنت دندان شامل موارد زیر است:
- رعایت پروتکل بهداشتی دهان دندان برای جلوگیری از عفونت دندان
- در صورته کاشت ایمپلنت دندان حتما هر 6 ماه یکبار تحت معاینه قرار گیرید.
- آموزش گرفتن در زمینه نگهداری ایمپلنت و مراقبت روزمره
سخن پایانی
در صورت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با هزینه درمان ریشه و همچنین هزینه عصب کشی دندان میتوانید همه روزه حتی روزهای تعطیل از طریق واتساپ با مشاورین ما در ارتباط باشید تا شما را راهنمایی کنند