
ترمیم ایمپلنت دندان چیست و چه زمانی انجام می شود؟
فهرست
ترمیم ایمپلنت دندان چیست و چه زمانی انجام می شود؟ سوالی که بیشتر کسانی که کاشت ایمپلنت دندان را انجام داده اند، در ذهن آن ها خطور می کند. در این مقاله مرکز ایران ایمپلنت در نظر دارد تمام موارد ترمیم ایمپلنت دندان و چگونگی انجام آن را به صورت مفصل توضیح دهد. پس تا پایان مقاله با ما همراه باشید.
ایمپلنت دندان چیست و چه کاربردی دارد؟
پیش از آنکه ترمیم ایمپلنت دندان را معرفی کنیم، بهتر است در ابتدا با فرایند ایمپلنت دندان و کاربرد آن آشنا شویم. بدون شک از دست دادن دندان یک اتفاق ناخوشایند است که هر شخصی را مجاب می کند به دنبال راه جایگزین آن باشد. انواع روش های کاشت دندان از جمله ایمپلنت دندان، پروتز دندان و دندان مصنوعی وجود دارد که فرد براساس یک سری شرایط خاص یکی از آن ها را انتخاب می کند.
ایمپلنت دندان که می تواند به صورت ایمپلنت یک روزه یا معمولی انجام شود، یکی از این روش ها است که می تواند برای سال های طولانی جای دندان طبیعی را برای فرد بگیرد. پایه ایمپلنت دندان که همانند ریشه دندان عمل می کند، باعث خواهد شد که ماندگاری و طول عمر ایمپلنت دندان افزایش پیدا کند. جنس، برند و نوع ایمپلنت دندان می تواند تا حدود زیادی این ماندگاری را ارتقا دهد. پس از کاشت ایمپلنت دندان مراقبت های پس از کاشت بسیار مهم و ضروری است. چنانچه این موارد به خوبی انجام نشود، ترمیم ایمپلنت دندان ضرورت پیدا می کند.
ترمیم ایمپلنت دندان چیست؟
تفاوت ایمپلنت دندان با دیگر روش های کاشت دندان در این است که پس از کاشت کمترین نیاز به مراجعه مجدد به دندانپزشک دارید. اما اگر به هنگام انتخاب نوع ایمپلنت دندان دقت کافی نداشته باشید، احتمال شل شدن پایه ایمپلنت دندان و یا شکسته شدن تاج دندان وجود دارد. زمانی که پایه ها شل شوند، احتمال شکسته شدن ایمپلنت دندان هست. پس سعی کنید هر چه زودتر نسبت به سفت کردن و یا تعویض آن اقدام کنید.
آسیب دیدن روکش یکی دیگر از مشکلاتی است که احتمال دارد برای ایمپلنت دندان رخ داده و شما ترمیم ایمپلنت دندان را انجام دهید. برای این مورد، متخصص مرکز ایران ایمپلنت پس از معاینات و بررسی های اولیه، تشخیص می دهد که آیا بدون روکش می توان مشکل را حل کرد یا نه.
چنانچه امکان این کار وجود داشته باشد، متخصص تنها شکستگی را ترمیم می کند. در غیر این صورت بایستی مدل جدید دندان که توسط آزمایشگاه ساخته می شود، جایگزین ایمپلنت شود.
علت شل شدن ایمپلنت دندان
همانگونه که اشاره شد، یکی از عواملی که باعث می شود شما هزینه ترمیم ایمپلنت دندان را پرداخت کنید، شل شدن ایمپلنت است. چند دلیل وجود دارد که شل شدن ایمپلنت دندان را به همراه دارد، مانند:
در برخی بیماران توانایی طبیعی بدن برای ترمیم دچار مشکل می شود. همین امر سبب خواهد شد که جوش خوردن استخوانی به خوبی انجام نشود. از سوی دیگر ممکن است که قرار دادن ایمپلنت دندان در ناحیه با مقدار ناکافی بافت سالم استخوان، در دراز مدت ترمیم ایمپلنت دندان را در پی خواهد داشت.
عفونت دومین عاملی است که ترمیم را الزامی می کند. این معضل همانند بیماری های لثه است که در اطراف دندان و در اثر حمله باکتری ها به وجود می آید. زمانی که فرد بهداشت دهان و دندان را رعایت نکند و یا در طول سال یکبار به دندانپزشکی مراجعه نکند، احتمال بروز این بیماری رخ می دهد.
سومین عاملی که هزینه ایمپلنت دندان را به همراه دارد، فشار بیش از حد به ایمپلنت است. زمانی که فشار بیش از حد نرمال باشد، ایمپلنت دچار مشکل می شود. برخی افراد پس از کاشت ایمپلنت دندان، از دندان مصنوعی دوباره استفاده می کنند. این تداخل فشار مضاعفی را به ایمپلنت دندان وارد می کند.
هزینه ترمیم ایمپلنت چقدر است؟
هزینه ترمیم ایمپلنت قطعا به اندازه هزینه کاشت ایمپلنت دندان نیست. اما فراموش نکنید که برای ترمیم لازم است که دوباره جنس، برند و نوع خوب را انتخاب کنید. هزینه را پس از بررسی های اولیه و میزان خرابی ایمپلنت دندان اعلام می کنند.
چه زمانی برای ترمیم ایمپلنت باید مراجعه کرد؟
همانگونه که اشاره شد، عوامل زیادی می تواند باعث خراب شدن و آسیب رساندن به ایمپلنت دندان شود. اما به محض رویت این خرابی و یا بروز عفونت حتما به مرکز درمانی مراجعه کنید. به تاخیر انداختن زمان ترمیم علاوه بر بالا بردن هزینه ترمیم، احتمال بروز عفونت به دیگر نواحی دهان و دندان های سالم را دارد.