ایمپلنت خلفی

ایمپلنت-خلفی
آنچه می‌خوانید! ...

ایمپلنت خلفی به دلیل موقعیت قرار گیری دندان، کمی سخت تر از ایمپلنت دندان جلویی کاشت می شود. همانگونه که می دانید شکل و ظاهر هر دندان بسته به موقعیت قرار گیری در دهان، بسیار متفاوت است.

از این رو به هنگام از دست دادن آن دندان نیز باید ایمپلنت مخصوص به آن دندان را به کار برد. مرکز دندانپزشکی ایران ایمپلنت با بهره گیری از تجهیزات مدرن و متخصص های حرفه ای، بیشترین دقت را به هنگام کاشت ایمپلنت خلفی، به دلیل موقعیت خاص آن، به کار می برند.

ایمپلنت دندان خلفی چیست؟

در کل، دندان‌های خلفی به دندان‌ های آسیاب اطلاق می‌ شوند که در انتهایی‌ ترین بخش لثه و قبل از دندان عقل واقع شده‌اند. با این حال، افرادی که دندان‌ های خلفی یا آسیاب خود را از دست داده‌ اند و نیاز به ترمیم دارند، می‌ توانند اقدام به ایمپلنت خلفی نمایند.

شاید برایتان عجیب باشد اما به دلیل کارایی هر دندان، جنس ایمپلنت، برند و نوع آن نیز که می خواهید کار گذارید، بسیار متفاوت خواهد بود.

دندان های جلویی بیشتر جنبه زیبایی داشته و چون در جلوی دهان قرار دارند به هنگام ترمیم دندان یا کاشت دندان، متخصص آزادی دست بیشتری دارد. اما دندان های خلفی یا دندان های آسیاب که بیشتر برای عمل جوییدن از آن استفاده می شود و در ته فک قرار دارد، به هنگام کاشت ایمپلنت اندکی زحمت را برای متخصص بیشتر می کند.

در اکثر موارد چون دندان های خلفی زیاد به هنگام خندیدن به چشم نمی آیند، فرد خیلی دیر به سراغ ترمیم و یا کاشت آن خواهد رفت. به مرور زمان لثه دندان های خلفی نیز تحلیل رفته و شما مجبور به پیوند استخوان نیز برای آن ناحیه نیز خواهید شد.

براساس علم دندانپزشکی، معمولا سخت ترین ناحیه برای کاشت دندان، ناحیه خلفی در آرواره فک بالا و فک پایین است. علت این امر نیز این است که در ناحیه فک بالا حفرات سینوسی قرار دارد و در فک پایین نیز کانال های عصبی وجود دارد.

آیا برای ایمپلنت دندان خلفی، پیوند استخوان لازم است؟

پیوند استخوان زمانی در کاشت ایمپلنت خلفی استفاده می شود، که تراکم استخوان در حد مجاز برای کاشت دندان نباشد. براساس تحقیقات بدست آمده، در ناحیه فک بالا و پایین کمترین تراکم استخوان وجود دارد.

از این برای کاشت موفق بایستی در همان ابتدا اندازه، طول و مشخصات ایمپلنت دندان خلفی را علاوه بر میزان تراکم استخوان به خوبی مشخص کرد.

پیوند استخوان را بسته به شرایط بیمار و مقدار هزینه ای که قرار است پرداخت کند، انتخاب می کنند. اما در کنار پیوند استخوان انتخاب جنس خوب و با کیفیت ایمپلنت دندان نیز بسیار تاثیرگذار است.

اخیرا تحقیق و بررسی بر روی بیش از 1400 کاشت ایمپلنت دندان صورت گرفته است که در آن مشخص شده، کوچک بودن و یا کوتاه بودن طول ایمپلنت اصلا تاثیری بر عدم موفقیت یا عدم موفقیت کاشت دندان ندارد.

نکته مهمی که به هنگام کاشت ایمپلنت خلفی باید به آن توجه کرد، انتخاب درست اندازه و نوع ایمپلنت برای این ناحیه است.

بهترین سن برای کاشت ایمپلنت دندان خلفی

اگر بخواهیم براساس تفکر قدیمی بهترین سن برای کاشت ایمپلنت دندان را بگوییم، به محض کامل شدن رشد و نمو دندان های دائمی، شما می توانید کاشت ایمپلنت دندان را انجام دهید. این زمان برای زنان حدود 16 سالگی و برای مردان حدود 18 سالگی است. اما به تازگی متخصص های دندانپزشکی اعلام کرده اند که دندان ها در طول زندگی فرد حرکت می کند ولیکن ایمپلنت دندان ثابت در جای خود می ماند.

بهترین سن برای کاشت ایمپلنت دندان خلفی
بهترین سن برای کاشت ایمپلنت دندان خلفی

دندان های خلفی در اکثر مواقع به صورت افقی به سمت جلو حرکت می کند. زمانی که دیگر دندان ها به حرکت عادی خود ادامه دهند، در دو طرف ایمپلنت خلفی فضا ایجاد می شود. از این رو بیشتر دندانپزشکان اعتقاد دارند چنانچه افراد تا سن 25 تا 30 سالگی برای کاشت ایمپلنت دندان صبور باشند، درصد موفقیت کاشت ایمپلنت را بالا برده اند.

ایمپلنت دندان خلفی چگونه کاشت می شود؟

برای کاشت ایمپلنت دندان به طور معمول روش های تک مرحله ای، دو مرحله ای و یا فوری وجود دارد. متخصص براساس شرایط بیمار و موقعیت دندان یک روش را انتخاب می کند.

همانگونه که در ابتدا گفته شد، دندان های خلفی به دلیل موقعیت خاص و کم بودن تراکم استخوان، نیاز به زمان بیشتری برای کاشت دارند. در صورتی که زمان زیادی هم از جای خالی دندان گذشته باشد، این مدت زمان نیز برای کاشت افزایش پیدا می کند.

از سوی دیگر

کاشت ایمپلنت خلفی فک بالا با فک پایین به دلیل حساس بودن جای دندان نیز کاشت ایمپلنت را متفاوت تر خواهد کرد. به طور مثال چنانچه زمان زیادی از جای خالی دندان خلفی فک بالا گذشته باشد، سینوس فکی گسترش پیدا می کند.

این عمل باعث خواهد شد که

ارتفاع کافی از استخوان فکی جهت کاشت ایمپلنت دندان خلفی باقی نماند. برای انجام عمل کاشت ایمپلنت نیاز است که بیمار ابتدا به کمک جراحی سینوس لیفت، محل کاشت را فراهم سازد.

مزایای کاشت ایمپلنت خلفی

شاید در ابتدا ایمپلنت دندان یک فرایند طولانی و بسیار تخصصی باشد. اما شما با کاشت ایمپلنت دندان خلفی می توانید از مزایای زیر بهره مند شوید.

1 بازیابی توانایی جویدن و صحبت کردن
2 کاملا طبیعی به نظر برسد
3 نیازی به برداشتن دندان های جایگزین برای تمیز کردن آنها نیست. 
4 جلوگیری از افتادگی صورت

مشاوره جهت انجام ایمپلنت دندان

در صورتی که قصد مشاوره توسط متخصصان ایران ایمپلنت را دارید،شما می‌توانید از طریق شماره تماس‌های موجود در سایت با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest
Telegram
WhatsApp
ارسال دیدگاه
اشتراک در
اطلاع از
0 دیدگاه ها
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آنچه می‌خوانید! ...
بیشتر بخوانید ...
ایمپلنت فرانسوی
ایمپلنت فرانسوی

از دست دادن دندان‌ها دیگر دلیلی برای خداحافظی با لبخند و اعتماد به نفس شما

ایمپلنت بگو آلمان Bego
ایمپلنت بگو Bego

ایمپلنت بگو Bego ایمپلنت بگو آلمان Bego یک برند موفق ایمپلنت دندان است که در

بخیه های ایمپلنت
بخیه های ایمپلنت

آیا برای ترمیم دندان ها به روش ایمپلنت باید از بخیه استفاده شود؟ بخیه های