کاشت دندان پروتز چیست و هزینه کاشت چقدر است؟

کاشت-پروتز-دندان

کاشت دندان پروتز برای زمانی کاربرد دارد که فرد یک یا چند دندان خود را از دست داده باشد. روش ها و متدهای زیادی وجود دارد که می توان آن را جایگزین دندان از دست رفته کرد. اما انتخاب بهترین راه نیاز به تخصص و دانش دارد. مرکز ایران ایمپلنت با بهره گرفتن از متخصص های حرفه ای و کارکشته، در این راه بهترین راهنما هستند. شما با مراجعه به این مرکز علاوه بر دریافت انواع خدمات دندانپزشکی و زیبایی دندان، می توانید از مشاوره و راهنمایی دنداپزشکان نیز بهره مند شوید.

کاشت دندان پروتز چیست؟

همانگونه که اشاره شد، دندان انسان در اثر عوامل مختلفی از دست می رود. کاشت دندان پروتز یکی از شیوه هایی است که این روزها باب سلیقه خیلی از افراد شده است. در صورتی که پروتز دندان به خوبی و صحیح کاشت شود، شما احساس خواهید کرد که کاشت دندان طبیعی را انجام داده اید. از سوی دیگر پروتز دندان باعث خواهد شد که اصلاح طرح لبخند نیز به خوبی دیده شود.

کاشت پروتز دندان به صورت کاملا سفارشی و متناسب با شکل و اندازه دهان فرد متقاضی ساخته می شود. این نوع کاشت از فرسایش و سائیدگی و حتی شکستگی دندان های باقی مانده جلوگیری خواهد کرد. زمانی که یک یا چند دندان از بین می رود، به مرور زمان دیگر دندان ها دچار کج شدن و جابجایی خواهند شد. از این رو فرد باید سریعا یک روش را جایگزین آن کند. دندان مصنوعی شاید اولین گزینه ای باشد که به ذهن این افراد برسد. اما کاشت دندان پروتز می تواند یک انتخاب عالی و مدت دار باشد.

انواع پروتز دندان کدام است؟

پروتز دندان ثابت و پروتز متحرک دو نوع کاشت دندان پروتز است که در مرکز ایران ایمپلنت کاشت می شود. در پروتز ثابت، متخصص روکش و پل را به دهان متصل می کند. این نوع پروتز به صورت جزئی و کلی ساخته می شود. در نظر داشته باشید که پروتز متحرک همان دندان مصنوعی است.

پروتزهای ثابت دندانی به دندان یا ایمپلنت متصل می شود. نحوه اتصال نیز با کمک چسب های مخصوص و یا پیچ انجام می شود. برای خارج کردن این نوع پروتزها از دهان بایستی حتما به مرکز دندانپزشکی مراجعه شود. اما کاشت دندان پروتز متحرک زمانی انجام می شود که فرد تمامی دندان های خود را از دست داده باشد.

نحوه-کاشت-دندان-پروتز-ثابتنحوه کاشت دندان پروتز ثابت

مراحل کاشت پروتز ثابت به چند گام خلاصه می شود. در اولین مرحله متخصص بایستی آماده سازی اولیه را بر روی دندان فرد انجام دهد. بعد از آن نوبت به قالبگیری دندان می رسد و پس از قالب گرفتن، نتیجه برای لابراتوار مورد نظر ارسال می شود. در لابراتوار با کمک گچ دندانپزشکی، قالب ها پر می شود و ماکت دندان ساخته خواهد شد. پس از آن بر روی ماکت فریم فلزی قرار می گیرد و در نهایت چند لایه سرامیک در حرارت بسیار بالا به فریم فلزی متصل می شود.

مزایای کاشت دندان پروتز

پروتز دندان برای افرادی که چند دندان یا کل دندان خود را از دست داده اند، بسیار کارساز است. این دسته از افراد با نبودن دندان به هنگام غذا خوردن، صبحبت کردن و یا گاز زدن میوه دچار مشکل می شوند. با تقبل هزینه کاشت دندان پروتز می توان از مزایای زیر بهره ببرند:

  • این نوع کاشت دندان براساس سفارش فرد و متناسب با شکل و اندازه دهان او ساخته می شود.
  • پروتز دندان تا حد زیادی شبیه دندان طبیعی ساخته می شود.
  • وجود دندان پروتزی باعث خواهد شد که دندان های باقی مانده از بلای فرسایش و سائیدگی نجات پیدا کنند.
  • از جابجا شدن دندان های سالم اطراف دندان از دست رفته، جلوگیری می کند.
  • پروتزهای متحرک به طور سریع در جای خود قرار می گیرد.
  • با رعایت اصول بهداشتی و مراقبت های پس از کاشت دندان پروتزی، می توان برای مدت طولانی از آن استفاده کرد.

هزینه پروتز دندان چقدر است؟

هزینه خدمات زیبایی دندان و کاشت دندان در ابتدا مشخص نخواهد شد. برای تشخیص و تخمین هزینه و قیمت نهایی بایستی به صورت حضوری به مرکز درمانی مراجعه شود. پس از انجام معاینات اولیه و بررسی های متخصص طول دوره کاشت و هزینه پروتز مشخص می شود. اما در این میان برخ عوامل مانند جنس مواد بکار رفته، طول دوره درمان، میزان مهارت و حرفه ای بودن متخصص، دستمزد متخصص، لابراتوار و دیگر موارد می تواند این هزینه ها را متغیر کند.

مدت دوام پروتز دندان چقدر است؟

در اکثر مواقع مدتی زمان نیاز است که فرد به پروتز دندان عادت کند. احتمال اینکه شخص با التهاب بافتی داخل دندان نیز مواجه شود، وجود دارد. اما در صورت رعایت نکات بهداشتی و مراقبت های پس از آن، دوام پروتزهای دندانی بسیار زیاد خواهد بود. بهتر است که فرد پس از کاشت حتما به توصیه ها و نکات گفته شده توسط متخصص عمل کند.

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest
Telegram
WhatsApp

ارسال دیدگاه

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 دیدگاه ها
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها