هزینه پیوند استخوان برای ایمپلنت
آیا می دانید قیمت و هزینه پیوند استخوان برای ایمپلنت در سال 1402 چقدر است؟ چرا برای ایمپلنت به پیوند استخوان نیاز است؟ مراقبت های بعد از پیوند استخوان چیست؟ پیوند استخوان درد دارد؟
فهرست
- 1 هزینه پیوند استخوان برای ایمپلنت
- 2
- 3 چرا پیوند استخوان فک برای ایمپلنت
- 4 پیوند استخوان چگونه انجام می شود؟
- 5 راههای بدست آوردن پیوند استخوان فک
- 6 مراقبت های پس از پیوند استخوان در ایمپلنت دندان
- 7 هزینه پیوند استخوان برای ایمپلنت چقدر است؟
- 8 عوامل تاثیر گذار در هزینه پیوند استخوان برای ایمپلنت
- 9 سخن پایانی
هزینه پیوند استخوان برای ایمپلنت
هر چند که ایمپلنت دندان یکی از بهترین و موثرترین روش های جایگزین دندان های از دست رفته می باشد. اما این کاشت برای همه افراد با هر شرایطی امکان پذیر نخواهد بود. برای کاشت ایمپلنت دندان نیاز است که تمام شرایط برقرار باشد تا موفقیت ایمپلنت دندان همانند کاشت دندان طبیعی نتیجه بخش باشد. یکی از عواملی که در این موفقیت دخیل می باشد، وجود استخوان فک کافی می باشد. مرکز ایران ایمپلنت تمام سعی خود را می نماید که با حداقل استخوان فک و یا حتی استخوان فک تحلیل رفته ایمپلنت دندان را انجام دهد از این رو فاکتورهای مهم در مورد قیمت و هزینه پیوند استخوان را به شما عزیزان شرح می دهیم.
برای افرادی که فاقد استخوان فک کافی و تراکم کم استخوان هستند، جراحی پیوند استخوان فک پیشنهاد می شود. با این عمل کمبود استخوان فک جبران شده و بیمار به راحتی از مزایای ایمپلنت دندان برخوردار خواهد شد.
قیمت و هزینه پیوند استخوان در سال 1402 براساس مصوب های اعلام شده از سوی وزارت بهداشت و درمان خواهد بود. اما در این میان برخی فاکتورها و عوامل اصلی دخیل در این جراحی سبب خواهد شد که قیمت و هزینه پیوند استخوان تا حدودی حالت متغییر داشته باشد.
چرا پیوند استخوان فک برای ایمپلنت
زمانی که در اثر عوامل مختلف من جمله تصادف، بیماری های خاص، ژنتیک و دیگر عوامل فرد دندان یا دندان های خود را از دست می دهد، به مرور استخوان فک شروع به تحلیل می کند. هر چند یک امر طبیعی برای فرد می باشد اما زمانی که بیمار تمایل داشته باشد کاشت ایمپلنت دندان را با کمترین هزینه انجام دهد با مشکل استخوان فک روبرو خواهد شد.
علاوه براین برای نگهداری و ثابت نگه داشتن پایه ایمپلنت نیاز است که بیمار از استخوان فک قوی و محکمی برخوردار باشد. زمانی که این استخوان تحلیل می رود کاشت ایمپلنت را با مشکل روبرو خواهد کرد. برای جبران این کار متخصص های حاذق و کارکشته مرکز ایران ایمپلنت با استفاده از جراحی پیوند استخوان فک این مشکل را به راحتی حل خواهد کرد.
جراحی پیوند استخوان برای ایمپلنت جزو حساس ترین مراحل کاشت ایمپلنت بوده زیرا با کاشت ایمپلنت در لثه، بازسازی مجدد استخوان تحریک می شود. هزینه پیوند استخوان در سال 1402 زمانی برای شما رقم می خورد که متخصص ایمپلنت براساس شرایط بیمار و تراکم استخوان تشخیص به انجام آن دهد.
پیوند استخوان چگونه انجام می شود؟
مرکز ایران ایمپلنت پیوند استخوان فک را برای ایمپلنت به دو صورت لیفت سینوس و ریج افزایی انجام می دهد.
لیفت سینوس
محل دقیق سینوس که یک حفره می باشد در فک بالای دهان و وصل شده به مجرای تنفسی بینی است. لیفت سینوس زمانی انجام می شود که استخوان عمودی دندان های آسیای فک بالایی به تحلیل لثه دچار شده باشد. از نظر علمی لیفت سینوس یک تقویت سینوس نیز خواهد بود. دیگر عواملی که سبب می شوداستخوان فک رو به تحلیل رود، پوسیدگی دندان های آسیا، از بین رفتن دندان، بروز عفونت در استخوان و دیگر موارد می باشد.
افزایش ریج
در روش ریج افزایی چند عمل مهم و حیاتی انجام می شود. به هنگام ریج افزایی علاوه به ارتفاع استخوان به پهنای استخوان نیز افزوده خواهد شد. زمانی که استخوان دچار تحلیل می شود ارتفاع و عرض استخوان آسیب دیده و دیگر قادر به نگه داشتن و مراحل انجام ایمپلنت دندان نمی باشد. عمل ریج که جزو هزینه پیوند استخوان در سال 1402 بوده، یکی از راههای جبران این مشکل است.
راههای بدست آوردن پیوند استخوان فک
استخوان بدن خود بیمار
قطعا و بدون شک هیچ گزینه ای بهتر از بدن خود بیمار جهت جراحی لیفت سینوس و پیوند استخوان نخواهد بود. از این رو متخصص ایمپلنت پیوند استخوان با برداشتن از جاهای متخلف بدن بیمار تست می کند. قسمت های مختلف بدن از جمله چانه، قسمت عقب تر فک پایین و یا حتی ران بیمار کاندیدای خوبی برای پیوند استخوان فک است. اینکه از کدام قسمت از جوارح بدن برداشته شود برای متخصص فرقی نداشته و در هر صورت از بی حسی موضعی استفاده خواهد کرد. علاوه براین زمانی که بیمار از بدن خود جهت پیوند استخوان کمک می گیرد خود را از هزینه های مازاد پیوند استخوان نجات داده است.
پیوند استخوان از استخوان فرد دیگر
همیشه بدن بیمار گزینه مناسبی برای پیوند استخوان نیست و به دلایل مختلف پیوند را پس می زند. در این حالت متخصص پیوند استخوان از استخوان فرد دیگری غیر از بیمار برای پیوند استخوان استفاده می کند. این روش را که الوگرافت می گویند برای بیمار هزینه دندانپزشکی پیوند استخوان در سال 1402 را بیشتر می کند. زیرا قبل از پیوند نیاز است که آزمایش های خاص استخوان پیوند جهت تشخیص بیماری های خاص انجام داد. با وجود اینکه احتمال پس زدن پیوند استخوان نیز در این روش وجود دارد اما در مجموع نسبت به اتوگرافت، الوگرافت یک روش کندتر می باشد.
پیوند استخوان با بدن حیوانات
یکی از امتیازاتی که در تشابه و همانندی ساختار مولکولی تمامی جانوران با بدن انسان است، استفاده از استخوان ها برای پیوند استخوان فک ایمپلنت دندان است. در میان حیوانات استخوان گاو مورد انتخاب متخصص ایمپلنت برای پیوند استخوان فک می باشد. این روش از پیوند را زنوگرافت می گویند.
مراقبت های پس از پیوند استخوان در ایمپلنت دندان
- خودداری از لمس کردن مداوم محل عمل پیوندی استخوان
- خودداری از شست و شوی بیش از حد دهان
- عدم بیرون ریختن و تف کردن آب دهان به مدت 24 ساعت
- ممنوعیت در کشیدن سیگار و استعمال دخانیات
- عدم استفاده از نی برای نوشیدن مایعات
- مصرف داروهای مسکن را طبق تجویز دکتر
هزینه پیوند استخوان برای ایمپلنت چقدر است؟
هزینه تعریف شده برای پیوند استخوان بسته به نوع آن کاملا متغییر و متفاوت است. طبق آمار بدست آمده هزینه انجام شده در خارج از ایرن در حدود 200 تا 1200 دلار می باشد. در مرکز ایران ایمپلنت هزینه نهایی در حدود 2 میلیون تومان است. در مواردی که بیمار از بیمه های تکمیلی دندانپزشکی استفاده می کند، قیمت نهایی برای آنها بسیار کمتر خواهد شد. برای انجام پیوند دو روش جراحی مورد نیاز است که بیمار بایستی در بیمارستان آن را انجام دهد. هزینه بستری و ترخیص نیز هزینه پیوند استخوان برای ایمپلنت را بالا خواهد برد.
پیوند استخوان در غرب تهران مانند هر روش درمانی دیگری که برای بیماران به کار می رود متاثر از عوامل مختلفی است که هزینه آن را بر اساس عوامل تاثیر گذار تعیین می کنند. هزینه پیوند استخوان برای ایمپلنت خود را می توانید با مراجعه به مرکز ایران ایمپلنت دریابید و با انجام بررسی های لازم برای انجام این کار توسط پزشک از هزینه مورد نیاز مطلع شوید.
عوامل تاثیر گذار در هزینه پیوند استخوان برای ایمپلنت
از جمله مسائلی که باعث افزایش و یا کاهش هزینه پیوند استخوان برای ایمپلنت می شوند، می توان به موارد زیر اشاره کرد:
تخصص دندانپزشک
از اصلی ترین مسائلی که میتوان آن را در قیمت و هزینه پیوند استخوان برای ایمپلنت موثر دانست، تخصص دندانپزشک است. همان طور که می دانید سطح دانش و تجربه دندانپزشکان با هم تفاوت دارد و برخی از آنها از تجربه بیشتری در مقایسه با سایر دندانپزشکان برخوردار هستند.
در نتیجه با این وجود دستمزد هایی که به دندانپزشکان اختصاص پیدا می کند با هم متفاوت است و در صورتی که به یک دندانپزشک با تجربه و حرفه ای برای این کار مراجعه کنید، ممکن است که هزینه های پیوند استخوان برای شما افزایش یابد.
کلینیک دندانپزشکی
علاوه بر تجربه دندانپزشک، کلینیک های دندانپزشکی نیز در هزینه مورد نیاز برای انجام انواع پیوند استخوان موثر هستند. کلینیک های دندانپزشکی که تجهیزات و امکانات بیشتری در اختیار بیماران قرار می دهند و به عبارت دیگر مجهز تر هستند، هزینه بیشتری برای خدمات درمانی خود از بیماران دریافت می کنند. با این وجود برای تعیین هزینه باید به نوع کلینیک مورد نظر خود نیز توجه کنید.
شهر و استان
معمولا انجام امور مختلف درمانی در شهر های مختلف با هم متفاوت هستند و در برخی از شهر ها هزینه خدمات درمانی در مقایسه با شهرهای دیگر بیشتر است. به عنوان مثال: تهران و کرج از جمله شهر هایی هستند که هزینه خدمات درمانی مختلف از جمله دندانپزشکی در آنها بیشتر از سایر شهر ها است.
موقعیت جغرافیایی کلینیک
کلینیک ها بر اساس موقعیت جغرافیایی و مکانی خود نیز ممکن است که هزینه های متفاوتی را دریافت کنند. کلینیک هایی که در مناطق پایین شهر و یا در بخش های متوسط نشین جامعه قرار دارند، در مقایسه با کلینیک هایی که در مناطق اعیان نشین و یا بالای شهر قرار گرفته اند، هزینه متفاوتی را دریافت می کنند.
روشی که برای پیوند استخوان به کار می رود
برای انجام مراحل پیوند استخوان از روش های مختلفی استفاده می شود که نوع روش به کار گرفته شده برای پیوند استخوان در هزینه انجام آن موثر است و معمولا روش پیوند استخوان برای ایمپلنت با نظر پزشک و بر اساس وضعیت فرد تعیین می شود.
استفاده از بیمه خدمات درمانی و نوع آن
بیمه های خدمات درمانی و تکمیلی انواع مختلفی دارند و توسط شرکت های متفاوتی ارائه داده می شوند. بیمه های خدمات درمانی و تکمیلی بر اساس نوع آنها درصد متفاوتی از هزینه انجام عملیات دندانپزشکی را به بیمار ارائه می دهند.
به عنوان مثال: برخی از بیمه های تکمیلی تمامی هزینه پیوند استخوان را به بیمار ارائه می دهند و برخی دیگر تنها نیمی از هزینه و یا فقط یک سوم از هزینه را متحمل می شوند.
از این رو میتوان بیمه درمانی و نوع آن را در هزینه پیوند استخوان متاثر دانست. برای کسب اطلاع به صورت دقیق از این موضوع باید با شرکت بیمه ای که تحت پوشش آن هستید تماس حاصل فرمایید و راهنمایی های مورد نیاز را دریافت کنید.
سخن پایانی
دراین مطلب سعی بر آن داشتیم که تمامی نکات مهم و ضروری از جمله معایب پیوند استخوان برای ایمپلنت را برای شما عزیزان مطرح کنیم. چنانچه به کسب اطلاعات بیشتری در خصوص ایمپلنت دندان نیاز دارید، سایر مقالات درج شده در وب سایت ایران ایمپلنت را نیز مطالعه کنید و اطلاعات مورد نیاز خود را جمع آوری نمایید.
الان خیلی قیمت زده بودید! خداقوت!